[Nieuws] Ghostbusters

Matty Collector is toch wel één van de beste producenten van props uit films. Ze hebben één film als specialiteit en dat is Ghostbusters. De action figures zien er gedetailleerd uit, met moeite en spijt sloop je ze uit de verpakking want ook de doos ziet er fantastisch uit.

Eerdere Comic-cons had Matty menig Cosplayer verrast met een Ghosttrap, PKE-meter en de Ghostbuster goggles met echte Slimer beelden. Een logisch vervolg zou dan de Ghostbuster Protonpack zijn.

Maar iedereen was daar al over eens dat een protonpack toch een stap te ver zou zijn. Dan zou de Ghosttrap opnieuw uitgebracht worden, want deze zijn al tijdje niet meer op de markt en op eBay vragen ze woeker prijzen van minimaal $500,-. En tot onze verbazing presenteert Matty Collector de Neutrona Wand, oftewel de ghost-geweer. Zoals het filmpje nu aantoont maakt het geluid, geeft het licht en vibreert die ook nog.

wand_mattel_02_sm wand_mattel_01_sm

Het prijskaartje zal rond de $130 – $150 liggen wat natuurlijk een schijntje is. Helaas is de prijs geen probleem maar de hoeveelheid, de goggles en ghosttrap waren in een mum van tijd uitverkocht en zijn helaas niet meer te verkrijgen.

Hebben jullie hier geld voor over?

Voor bewegende beelden kan je hier klikken.