Teaser World of Warcraft getoond

En daar was ie dan eindelijk….op de San Diego Comic-Con werd de eerste teaser getoond van de World of Warcraft film.
In de teaser is een machtige warrior in een gevechtstenue te zien die een gevecht aan gaat met een grote groene Orc.

The footage showcased an alien-looking landscape full of rocky outcroppings, where a sweaty unshaven figure in armor is drinking water from a leather pouch. There’s a cage with rocks in it, a squeaking noise, green lightning in the sky. The man tosses the water pouch on the ground, and draws his sword with a loud ringing sound. He takes a shield from an armored skeleton, and bangs his sword against it.

Nadat het gejuich van de enthousiaste bezoekers, die deze teaser hebben als eerste heb mogen zien, was bedaard verscheen de regisseur Duncan Jones aan het publiek. Duncan Jones (Source Code, Moon) vertelde de aanwezige dat hij altijd al speelfilms wilde maken die je onder dompelt in een fantasie wereld. Dan is een project als een World of Warcraft film de droom die uitkomt, hij kan nu een hele wereld creëren. Volgens de gelukkige regisseur start hij begin 2014 met filmen.

Onze nieuwsgierigheid is gewekt….