[Nieuws] Game of Thrones vs de jaren ’80

Zelf hebben wij de jaren ’80 actief meegemaakt. In die jaren 80 waren de John Hughes films echt een must-see voor jeugdige pubers zoals wijzelf. Hughes was verantwoordelijk voor ‘Pretty in Pink’, ‘St. Elmo’s fire’ en natuurlijk ‘The Breakfast Club’. Films die een generatie bepaald heeft en laat ook een mooi tijdsbeeld zien qua kleding-stijl.

En is waarschijnlijk wat kunstenaar Mike Wrobel ook had gedacht. Zijn tekeningen van de characters in de tv-serie Game of Thrones heeft een duidelijke jaren 80 sausje en misstaat ook niet als een GTA versie. Het knappe is dat Mike duidelijk de kledingstijl heeft aangepast aan de karakter in de serie. Op zijn site kan je ze ook als t-shirt of ingelijst kopen.

Onze favoriet is toch wel The Hound…got 80

GOT-Mike-Wrobel-Art-12 GOT-Mike-Wrobel-Art-11 GOT-Mike-Wrobel-Art-10 GOT-Mike-Wrobel-Art-09 GOT-Mike-Wrobel-Art-08 GOT-Mike-Wrobel-Art-07 GOT-Mike-Wrobel-Art-06 GOT-Mike-Wrobel-Art-05 GOT-Mike-Wrobel-Art-04 GOT-Mike-Wrobel-Art-03 GOT-Mike-Wrobel-Art-02 GOT-Mike-Wrobel-Art-01