[Trailer] The To Do List

Wij staan altijd open voor nieuwe Amerikaanse College-films met de heerlijk makkelijke onderbroeken lol. Over het algemeen zijn het zwakke standaard verhaaltjes over ‘brug-piepers’ die hun eerste jaar moeten overleven. Toch zitten er een paar pareltjes tussen zoals: Porky’s, American Pie, Old School, Mallrats, The Graduate, Revenge of the Nerds, Animal House en blijkbaar zijn het er toch meer dan we in eerste instantie dachten…… De trailer van The To Do List kwam plotseling onder onze ogen en we moesten hard lachen. Onze verwachting is dan ook dat deze coming-of-Age film in het bovenstaande rijtje gaat passen.

The To Do List, van regisseuse en schrijfster Maggie Carey, had eigenlijk afgelopen Valentijnsdag uit moeten komen, maar een nieuwe trailer herinnert ons eraan dat de film vanaf volgende maand in de Amerikaanse bioscopen verschijnt. De film speelt zich af in de jaren negentig en draait om Brandy (Aubrey Plaza), een meisje die tijdens High School meer aandacht had voor haar huiswerk dan voor jongens. Haar oudere zus herinnert Brandy dat haar studententijd eraan komt en dat ze nog een hoop te leren heeft op dit gebied.

In de zomervakantie voordat Brandy’s studentenleven begint, besluit ze zoveel mogelijk verschillende seksuele handelingen te verrichten, om zo goed mogelijk voorbereid te zijn op haar leven als studente. Haar ‘ervaren’ zus Amber (Rachel Bilson) en haar beste vrienden helpen haar erbij, tot ergernis van haar vader, gespeeld door Clark Gregg.

The To Do List kent verder rollen voor Alia Shawkat (Arrested Development), Christopher Mintz-Plasse (Superbad), Andy Samberg (I Love You, Man) en Donald Glover (Community).

20130725-165746.jpg