[Nieuws] Een echt Jurassic Park in Australië?

Een Australische miljonair weet even niet wat hij met zijn geld aan moet. Daarom wilt hij nu maar zijn droom verwezenlijken namelijk een real-life Jurassic Park. Fantastische droom natuurlijk maar het idee van een park met levende dinosaurussen kan alleen maar in Hollywood films gecreëerd worden.

Toch heeft het regionale bestuur het plan van de miljonair Clive Palmer goed gekeurd. Sterker nog, ze zijn al druk bezig met de bouw van het park. De ‘Sunshine Coast Regional Council’ heeft unaniem voor gestemd met het project dat 149 levensgrote dino’s bevat. Een acht meter hoge T-Rex genaamd Jeff staat al in het park samen met een klassieke auto museum. De goedkeuring van het bestuur bevatte 30 condities waar het park aan moest voldoen zoals geluidshinder, voorkomen van milieu vervuiling en hoogte restricties van zes meter, behalve voor de Ruyangosaurus want deze is tien meter hoog. Nergens wordt er gesproken over eventuele echte dinosaurussen.

Het is wel een opmerkelijke combinatie met die 150 dinosaurussen en een auto museum. Maar hééééél misschien houdt Clive de levensechte dino’s wel verborgen tot aan de opening van zijn Jurassic Park en daarmee de grootste verrassing aller tijden creëert. Zou graag daar bij aanwezig willen zijn mits ik de tour vergezel met Jeff Goldblum.

20130725-200437.jpg