[Trailer] Project Kronos wordt door Hollywood opgepikt

Een paar maanden geleden maakte een short-feature film indruk op het internet. Project Kronos is de naam van het professionele ogende science fiction flik die was geschreven én geregisseerd door Hasraf Dulull, beter bekend als ‘HaZ’.
Dat het professioneel eruit ziet is niet vreemd als je bedenkt dat Dulull ervaring heeft opgedaan bij de films Hellboy 2 en The Dark Knight als special effects artiest. Het filmpje ziet er inderdaad gelikt uit en het lijkt wel alsof je naar een documentaire waar je de wetenschappers volgt die net contact hebben gemaakt met buitenaardse intelligentie.

Nu heeft de film maatschappijen Armory Film en Benderspinkweiner dit ook opgepikt en zijn nu van plan om er een volledige film van willen uitbrengen. Volgens het Amerikaanse film en theater magazine Variety zou Dullul zelf het script schrijven en het gaan regisseren.

Als je Project Kronos nog niet gezien hebt dan adviseren we toch om dat te doen want naast dat het een film is die goed in elkaar steekt, heeft het ook nog eens een interessant onderwerp.

20130726-201912.jpg