[Nieuws] Star Wars Celebration dag 1

Zelf zijn wij helaas niet aanwezig in Düsseldorf waar nu de fanboy beurs Star Wars Celebration aan de gang is. We hadden ook graag mee gediscussieerd over belangrijke onderwerpen als: wie shoot nu eerder Han of Greedo, wie is cooler Han of Kirk (duh!) en natuurlijk of we de eerste drie delen wel moeten accepteren? Maar geen nood we hebben altijd de beelden nog!
Leuk is te zien dat de bezoekers in Europa ook hun best hebben gedaan om verkleed te komen. En hoe tof is het als je de hele tijd staat te wachten in de rij onder een hete zon, dat één van de acteurs, C3PO himself, even langs komt om je wat moed in te spreken.

Naast de vele bezoekers die zich hebben uitgedost en natuurlijk de samenkomst van de cast uit Star Wars: The Return of the Jedi, was er nog ruimte voor nieuwtjes over de aankomende trilogie.
Kathleen Kennedy, de nieuwe CEO van LucasArts sinds Disney, wist ons te vertellen dat John Williams weer de muziek zal verzorgen voor Star Wars episodes VII tot en met IX!

Maar niets zal de sfeer beter kunnen omschrijven dan bewegende beelden: