[Trailer] Short Sci-fi film ‘Thousandth Street: Under the Sky’

Gisteren hebben we de korte film Project Kronos aangeprezen maar nu hebben we weer een pareltje voor jullie uitgekozen om te kijken.

Het project genaamd ‘Thousandth Street: Under the Sky’, heeft 8 maanden uit het leven van vier studenten gekost. Het resultaat is geweldig en je kan duidelijk zien dat deze vier op een creatieve school zitten, namelijk de ArtFX school in Montpelier, Frankrijk.

Voor degene die bekend zijn met de film ‘Blade Runner’, komt de setting bekend voor. De sfeer, de gebouwen en de auto’s zijn stuk voor stuk verwijzingen naar de klassieker uit 1982.

Het verhaal gaat in het kort over een politie agent die plotseling gestoord wordt tijdens zijn pauze. Spijtig voor de agent is dit wel iets waar hij in moet duiken en ondanks de technische snufjes blijft het lastig om een goede beslissing te maken.

Waardeer je films als Blade Runner en Minority Report dan is dit een short voor jou!