[Nieuws] Laatste trailer ooit voor Star Wars: The Clone Wars

Het vijfde en laatste seizoen van Star Wars: The Clone Wars komt uit op DVD en Blue-Ray. Het is nu dan ook het laatste stukje promo wat we voorlopig voor een lange tijd te zien krijgen. Maar wat gebeurt er nu met al die nooit-uitgekomen-materiaal dan?

Zoals we allemaal nu wel weten is dat Disney de serie heeft stop gezet nadat ze LucasArts hadden overgenomen. Disney is van plan om een nieuwe Star Wars animatie serie op te zetten genaamd Star Wars: Rebels dat uit moet komen op Disney’s eigen kanaal. Daar mee laten ze wel heel wat materiaal en afleveringen ongebruikt achter.

Fans hadden daarom gehoopt dat bij het uitkomen van de DVD’s er extra footage toegevoegd zou zijn. Maar helaas het had niet mogen zijn. De informatie die over deze release gaat meldt alleen dat de twintig afleveringen van seizoen vijf uitkomen en dat zijn de afleveringen die ook op televisie zijn uitgezonden.

Het vijfde seizoen als het complete pakket met alle seizoenen samen komen tegelijkertijd uit in Oktober. Tot dan moet je het doen met deze trailer voordat je echt afscheid moet nemen.

Zal je Clone Wars missen of ben je toch benieuwd naar wat Disney’s plannen voor Rebels?