[Nieuws] Star Wars Celebration dag 2

Na het zien van dit filmpje rest ons niet meer te zeggen dan: waarom zijn wij niet gegaan?

Maar dit was nog niet alles, na het nieuws van gisteren over John Williams komen ze vanuit Duitsland met nog meer nieuwtjes.

Disney en Lucasfilm hebben het officiële logo gepresenteerd van de nieuwe animatie serie, Star Wars Rebels. Ook werden er coole concept tekeningen getoond waarvan we een beetje de stijl en sfeer van de serie kunnen proeven.

De fans die aanwezig zijn bij Star Wars: Celebration konden als eerste een glimp opvangen van het ruimteschip ‘Ghost’, dit schip behoort aan de hoofd character in de serie en zal een grote rol spelen.

Het logo van de serie werd dus ook gepresenteerd en de kleurenpalet van de Rebel piloten uit de originele trilogie komt er duidelijk naar voren met oranje en zwart.
De serie zal plaats vinden tussen de episode III en IV, daar zit een tijdsbestek van ongeveer 20 jaar tussen. Het vindt dus plaats op het moment dat het rijk zijn grip op de ruimte verstevigd en de laatste Jedi opjaagt. Door het vergroten van het rijk komt ook de rebellie opgang.

Onze nieuwsgierigheid is gewekt en we kunnen niet wachten op de één uur special die in première gaat in herfst 2014.

20130728-003738.jpg

20130728-003754.jpg