[Nieuws] Fan film: Joker Rising

Waar komt Batman’s grootste vijand nu vandaan. Er is geen echte ‘origin’ verhaal van de Joker te vinden die als standaard wordt beschouwt. De graphic novel van de schrijver Alan Moore: ‘The Killing Joke’ komt misschien in de buurt. Zelfs in de film ‘The Dark Knight’ verteld de Joker steeds een ander verhaal over hoe hij aan zijn glimlach komt.

Een paar fans zijn aan de slag gegaan om een film in elkaar te zetten met hun visie over het ontstaan van de Joker. Het is geclassificeerd als een R-rated film, wat wilt zeggen: veel geweld en seks. Deze film staat maar tijdelijk op het net want de makers willen input hebben van de community, jullie dus, zo dat ze de uiteindelijke versie kunnen oppoetsen.

Vele van jullie Batman fans kunnen dit filmpje wel waarderen. De maker heet Alek Gearhart en volgens hem hebben de schurken ook een verhaal nodig die verteld moest worden.

Het is wel een lange zit maar is het zeker waard en bedenk even wat er nu echt leuk is op tv.

Ga het zien!

20130728-222557.jpg