[Trailer] The Secret Life of Walter Mitty

Ben Stillers nieuwe film heet ‘The Secret Life of Walter Mitty’. Het is gebaseerd op de klassiek verhaal van James Thurber en gaat over een man die zijn dagdromen gebruikt om aan zijn saaie dagelijks leventje te ontsnappen. Natuurlijk zijn deze dromen gevuld met heroïek, romantiek en actie.

Wanneer zijn saaie baantje in gevaar komt, besluit Walter een stap in zijn leven te zetten en daadwerkelijk een avontuur te beleven. Avonturen staan Walter zeker te wachten, meer dan hij ooit heeft kunnen dromen.

Ben stiller heeft naast de hoofdrol ook de regie verzorgt en wordt vergezeld door Kirsten Wiig, Shirley MacLaine, Adam Scott, Kathryn Hahn en Sean Penn.

De film komt in december uit. Zou dit dan de beste Ben Stiller film worden zonder flauwe grappen?