[Nieuws] Arrow zal de The Flash gaan introduceren?

The Flash is altijd een populaire superheld geweest in Amerika, heeft meerdere vervangers gehad en is een van de oprichters van de Justice League. Hij dankt zijn naam natuurlijk aan het snelle rennen en dat is tevens ook zijn enige superkracht. Alhoewel, hij kan zo snel bewegen dat hij door muren heen kan trillen. Je hoort al, wij hebben wat moeite met The Flash, maar begin ons niet over Aqua-man….praten met vissen, poeh, poeh…

Op tv heeft Barry Allen, also know as The Flash, ook nooit echt goed gedaan. Maar door het succes van de serie Arrow, zijn ze bij de tv-stations ontzettend blij dat er meerdere superhelden aanwezig zijn in het DC universum. Barry zal de hoofdrolspeler van Arrow, Oliver Queen, gaan assisteren met het oplossen van misdaad omdat hij een forensisch agent is.
Het karakter zal langzaam gepresenteerd worden, eerst als normaal mens en later zal de krachten naar boven komen en Green Arrow zal zich afvragen of pijlen schieten wel een echte superkracht is. Op dit moment zijn ze de kostuums aan het ontwerpen. De laatste drie afleveringen van seizoen twee zal Barry zichzelf introduceren en aansluitend zal er een spin-off komen. Zal er dan eindelijke een Flash serie komen die de Arrow sfeer heeft en misschien wel flitsend ( get it?) is.

20130802-221939.jpg