[Nieuws] Awww, Wall-E, awww

Wall-E is echt het schattigste film robotje sinds R2-D2 van Star Wars. Tegenwoordig zijn er diverse R2-D2 nagebouwd maar Wall-E is toch lastiger om tot leven te wekken. Voor R2-D2 zijn er echt blauwdrukken en bouw kits. Mike McMaster en zijn creatieve team hebben vijf jaar gebouwd aan een levensgrote Wall-E en het ziet er fantastisch uit.

In de video is te zien hoe Mike en zijn team de robot bouwen vanuit het niets. Veel van het bouw materiaal komt van de schroothoop. Het grappig is dat ze een Wall-E bouwclubje zijn begonnen voordat de film ooit in de bioscoop heeft gedraaid.

Op Mike zijn boederij is dit een mooie toevoeging aan zijn eerdere creatie de R2-D2 droid en natuurlijk zijn honden. Wall-E ziet er zeer gedetailleerd uit en zelfs zijn vriendje de kakkerlak is aanwezig.

Mike zijn t-shirt is ook awesome, btw….