Must-see short sci-fi film ‘Amp’

Adam Marisett is verantwoordelijk voor dit grappig science fiction filmpje die er fantastisch uitziet. Hij heeft het zelf geschreven en geregisseerd. Het filmpje heeft een echt buddy vibe zoals Han en Chewbacca in Star Wars en de special effects zien er goed uit.
Quinn en zijn robot vriend, ‘Amp’, zijn gevlucht van de oorlog die zijn vader is begonnen. Ze leven in de ghetto’s en zijn smokkelaars in custom-tech. Ze verdienen net genoeg geld om batterijen te kopen die Amp nodig heeft om te overleven.
Wanneer een oude schoolvriendin Quinn terug vindt biedt ze hem een dilemma aan. Eentje die Quinn lang heeft willen voorkomen. Blijft hij in een verwoeste stad die regeert wordt door een corrupte Coreley Corporation of zal hij meedoen aan de oorlog waar hij nooit deel van hebt willen uit maken?

Dat Amp een leuk en grappige film is geworden is niet vreemd als je bedenkt dat Adam Marisett ook meegedaan heeft met films als District 9, Elysium en Iron Man.

20130808-122903.jpg

20130808-122913.jpg

20130808-122921.jpg