Heroes of Cosplay’s Victoria Schmidt foto’s

20130808-204952.jpg 

 

Waarom zijn we zelf nooit op het idee gekomen om een tv-serie te maken over cosplayers? Wat is er leuker om naar te kijken dan een mooie dame gekleed als Princess Leia in haar slaaf-pakje. Wat dacht je van meerdere cosplayers die mee doen aan een competitie.
Heroes of Cosplay is de nieuwste docu-serie van de Syfy channel en één van de sterren is Victoria Schmidt.

 

Vanaf 13 augustus kun je de players volgen, van het maken van het kostuum tot aan de show op de diverse conventies. Victoria is één van de jury leden die de newbie cosplayers gaan beoordelen en zij geeft zelf al jarenlang het goede voorbeeld. Hoe meer Leia’s hoe beter de wereld zal zijn…

VictoriaH StarTrek5 StarTrek3 StarTrek1 Star Trek_EngineeringOfficer StarWars_SlaveLeia Supergirl FifthElement_Leeloo StarTrek_Yeoman Rand StarTrek_Yeoman Rand2 slave_leia_victoria_schmidt_by_masterjabba-d5t5u2l Twilek-Stormtroope_1450837i Scruffy Rebel - Victoria Schmidt as Princess Leia shot on the Midway by Jinyo 1