Half-life’s Gravity Gun Sci-fi short

Het spel Half-life was baanbrekend qua graphics en het vervolg blies ook iedereen grafisch weg. Niet alleen mooi maar ook gameplay technisch was het onovertroffen. Na Half-Life 2 kwamen 2 losse episodes uit die het verhaal vervolgen van deel 2.
Na al die jaren zitten we te wachten op het derde deel van de serie. Waarschijnlijk gaan we daar nooit het daglicht van zien want Valve is meer bezig met de digitale verkoop van games dan het ontwikkelen.
Na het zien van het onderstaande filmpje is mijn vermoeden dat er eerder een Half-Life film komt dan een derde deel van de game. In het filmpje zijn twee karakters uit de game te herkennen, namelijk Alex en haar vader de professor Eli Vance. Alex wordt achterna gezeten door de Combine-soldaten en heeft geen tijd om rustig een prototype wapen uit te testen…..

Het filmpje ziet er echt fantastisch uit en erg herkenbaar als je Half-Life hebt gespeeld.