Palpatine terug in Star Wars VII?

20130815-223113.jpg

Op het internet zijn er al geruchten over de casting en de acteurs die in de film mee gaan spelen. Ryan Gosling en Zach Efron zijn namen die al waren geopperd en de reactie waren niet misselijk. Het enige bevestigde feit is dat J.J. Abrams het gaat regisseren.

Toch in de tussen tijd, kwam er een gerucht naar boven die toch wel opmerkelijk te noemen is. Volgens de geruchtenmolen is Emperor Palpatine, gespeeld door Ian McDiarmid, gecast voor Episode VII. Als dit waar is dan zal dit zeker een rimpel in de Force veroorzaken want de laatste keer dat wij Keizer Palpatine zagen was dat hij naar beneden sodemieterde door toedoen van Darth Vader.

Latino Review, degene die het nieuws de wereld in stuurde, liet weten dat hij terug zou komen als een “Force Ghost” zoals Obi-Wan Kenobi, Anakin Skywalker en Yoda dat deden in de Return of the Jedi. Daarentegen is Palpatine in de Dark Horse comics ook terug gekomen maar dan als Clone. De review vertelde er nog bij dat Palpatine nog een apprentice aan het opleiden was voordat hij zijn einde tegemoet ging.

Tja, als een Jedi terug kan keren als een geest dan kan een Sith dat dan toch ook? Maar wij zouden het leuker vinden als de Keizer gewoon terug keert met een sjagerijnige bui maar niet als geest of kloon.