Wonder Woman trailer gemaakt door een fan

NINA BERGMAN_jump3-1

Na de stilstaande beelden presenteren we nu dan bewegend beeld. Je verkleden en poseren als Wonder Woman is één ding, vechtend en bewegend een goede Diana neerzetten is een tweede.

Deze trailer voor de nooit uitkomende Wonder Woman-film is gemaakt door stuntman Jesse V. Johnson. Een hobby project voor Jesse dat hij naast zijn reguliere werk doet. Hij heeft meegewerkt aan films als Planet of the Apes, Avatar, Tin Tin, Thor en Spider-man.

Johnson wilt de stap naar de regisseurs stoel maken en om zijn kennis en ervaring aan te tonen heeft hij deze trailer geproduceerd. Natuurlijk kon hij het niet laten om wat stuntwerk er in te stoppen.

Naast dat Wonder Woman er goed uit ziet en Nazi’s doden altijd leuk is om naar te kijken, zit de trailer gewoon goed in elkaar. Wij hebben met plezier gekeken…