augustus 26

Tags

[Animaandag] Eindelijk een coole Wonder Woman

20130820-123857.jpgDC comics heeft altijd moeite gehad om Wonder Woman goed aan het grote publiek voor te stellen. Überhaupt is ze één van de meerdere karakters in het DC universe dat veel mensen niet aanspreekt. Aquaman? I rest my case….

Ook Wonder Woman is niet echt een persoon waar je jezelf mee kan identificeren. Een Amazone die vliegt in een onzichtbaar vliegtuig, armbanden die je kan gebruiken voor het afweren van kogels en een lichtgevende lasso zijn niet je alledaagse gebruiksvoorwerpen.

Maar als DC een keer zijn best doet dan kan er iets moois ontstaan, zo ook nu met de nieuwe DC Nation Shorts die het internet al rond gaan. De ’70 stijl ziet er fantastisch uit en Gorillaz stijl van tekenen ziet er ontzettend wreed uit.

Wonder Woman is een coole chick…