Homemade Superman vs Batman trailer

20130829-120613.jpg

Een van onze grootste irritaties van YouTube is dat als je op zoek bent naar trailers dan stuit je vaak op zelfgemaakte neppe trailers. Niet dat ik het erg vind dat fans zelf clips in elkaar zetten, maar geef dat dan aan in de titel en doe nou niet alsof het om het origineel gaat.

Maar hoe dan ook, YouTuber solyentbrak1 heeft daarentegen toch wel iets in elkaar geflanst wat wij jullie niet willen onthouden. Hij heeft een ontzettende epische fictieve trailer gemaakt voor de Man of Steel 2, oftewel Superman vs Batman.
De trailer is zelfs voorzien van onze nieuwe Batman, Ben Affleck, tijdens het editten kwam het nieuws naar buiten waarop Solyentbrak1 gelijk op heeft geanticipeerd.
Oh, en Lex Luthor wordt vertolkt door Bryan Cranston, maar dat was natuurlijk al bekend, toch?

Any who….druk op play en geniet…