Wat voor Mutant ben jij?

20130829-205645.jpg

Ondanks dat we nog een jaar moeten wachten op de film X-Men: Days of Future Past, is de viral campagne in volle gang. Wat heeft Trask Industries nu voor ons in petto?

We zagen al een klein stukje van de Trask Industries in The Wolverine, althans voor degene die wachtte totdat de aftiteling was afgelopen. In de Days of Future Past speelt deze organisatie een grote rol. Nu brengen ze een informatie poster uit die laat zien welke soort mutaties ons bedreigen.

De poster laat ons diverse verschillende mutaties herkennen, ze zijn opgedeeld in een ‘low-affect’ en een ‘high-affect’ mutatie. We zijn er toch over eens dat vroegtijdig kaal worden de dufste kracht is van allertijden?

X-Men: Days of Future Past gaat in première op 23 mei 2014.

Welke kracht heeft jouw voorkeur?