Ass Backwards Trailer

ass-backwards-poster

Een girly roadmovie is de beste beschrijving die wij kunnen geven aan Ass Backwards. Deze comedy kan je ook vergelijken met Dumb & Dumber waardoor we vele flauwe grappen kunnen verwachten. En dat waarderen wij dan ook.

Kate en Chloe, Chloe en Kate….Kate en Chloe zijn de beste BFF ooit en leerden elkaar kennen toen ze meededen met een peuter ‘beauty pageant’. Ze werden laatste…Maar nu zijn ze volwassen en wonen in de grote stad, waar Chloe een baan heeft als danseres in een nachtclub en Kate is een zelfstandige ondernemer van haar eigen ei-cel donor bedrijfje.
Ze zijn gelukkig en leven in hun eigen wereldje, totdat ze geconfronteerd worden met een uitnodiging van een nieuwe schoonheidswedstrijd in het dorpje waar ze vandaan kwamen. Ze eindigde toch laatste en dat is een smet op hun leventje en nu hebben ze een nieuwe kans om dit weg te poetsen. Dat betekend dus een roadtrip dwars door Amerika waar deze twee losers tussendoor verschillende plekken aan doen en dat gaat natuurlijk niet zonder slag of stoot.