Omdat het weer maandag is en Bill Murray een held

Bill-Murray-New-York-Times

Afgelopen week lieten we jullie al de entree van Bill Murray in de David Letterman show zien. Dat doet hij weer even iets anders dan anderen. Zoals jullie nu al ongetwijfeld al weten zijn wij een ontzettende fan van deze oud-Ghostbuster.

Een reden waarom wij hem zo waarderen is, is dat hij als enigste geen gebruik maakt van een agent, de rest van de acteurs uit Hollywood maken daar wel gebruik van. Bill daarentegen heeft een 0900 nummer waar iedereen een bericht mag achter laten en hij kiest dan iets uit wat hij leuk of interessant vindt.

Maar terugkomend op zijn entree in de Late show, naast zijn entree vond Bill het ook nodig om het decor aan te passen…slopen is eigenlijk het juiste woord.

Kijk zelf maar..

 

en behind the scenes footage: