LEGO Super Heroes heeft een nieuwe held: Stan Lee

20130831-135307.jpg

We hebben de officiële trailer binnen van de LEGO videogame, waar Stan Lee himself een speelbaar character is. Natuurlijk heeft Stan the Man onvoorstelbare superkrachten.
Het verhaal dat zich afspeelt door het hele Marvel universum zorgt ervoor dat je als Captain America, the Hulk, Iron Man, Spider-Man, Wolverine en vele andere superhelden kunt spelen. Je hebt ze allemaal nodig om Loki ervan te weerhouden om een planeet verwoestend wapen te bouwen.

De andere sterren die voorkomen in de game zijn: Thor, Black Widow, Hawkeye, Deadpool, Dr. Doom, Electra, Agent Coulson, Magneto, Silver Samurai, The Punisher, Beast, Green Goblin, Juggernaut, Squirrel Girl, Gambit, Storm en Galactus! Natuurlijk blijft Super Stan de main attraction van het spel….duh!

LEGO Marvel Super Heroes zal in de herfst speelbaar zijn op de Xbox 360, PlayStation 3, Wii U, Nintendo DS, Nintendo 3DS, Playstation Vita en de next-gen consoles Xbox One en PlayStation 4.