2 Guns exclusieve eerste beelden

20130905-193335.jpg

2 Guns is een ouderwetse buddie politiefilm waar de agenten Trench en Stigman deel zijn van een uitgebreide undercover operatie. Een onderdeel is het stelen van $3 miljoen dollar van een Mexicaanse drugs baas, Papi Gecoa, maar eindigen met een buit van $43 miljoen. Alsof dat nog niet erg genoeg is zit daar ook nog eens geld bij die voor een corrupte CIA agent bedoeld was.
De DEA en de US Navy ontkennen alle betrokkenheid en claimen dat ze geen kennis hebben van enige undercover activiteiten waar Trench en Stigman in beland zijn. Ze staan er nu alleen voor en proberen een deal te sluiten met de corrupte CIA agent om het geld terug te brengen, om zo hun eigen lij schoon te vegen.
Mark Wahlberg en Denzel Washington zijn gemaakt voor elkaar. De chemistry tussen beiden is explosief. Dit zou wel eens een sleeper-hit in de bioscoop kunnen worden.

En, oh, ja, houdt deze site in de gaten want er komt een leuke prijsvraag aan over deze actie film.

In ieder geval, hier zijn wat exclusieve beelden: