Teaser Trailer van The Death of: Superman Lives

20130904-210523.jpg

De documentaire die daadwerkelijk tot op de bodem gaat uitzoeken hoe nou precies zit met Tim Burton’s Superman film heeft eindelijke een teaser trailer.

Begin van dit jaar begon de campagne bij Kickstarter om de documentaire The Death of Superman Lives: What Happend? te maken die het verhaal van Tim Burton’s film verteld waar Nicholas Cage de hoofdrol in zou gaan spelen, als Superman, ja.

Er is nog veel werk te doen om de documentaire af te krijgen. Het is een publiek geheim dat Superman Lives dichtbij productie kwam. Er waren al designs gemaakt, Nicholas Cage zijn Superman kostuum was al klaar en dat is nog maar het topje van de ijsberg. In de film over de film wordt alles onderzocht en zelfs scènes worden nagespeeld om te laten zien hoe het zou worden. Diverse interviews worden afgenomen alleen Nicholas Cage en Tim Burton zelf zitten voor alsnog niet in de film.

Hoe dan ook zou Superman Lives een absurde film worden en daarom alleen al zijn wij nieuwsgierig naar deze doc. In vergelijking met het casten van Cage als Superman is Ben Affleck nog niet zo gek…nah…