Deurwaarders voor protheses in ‘Disarm’

20130905-143825.jpg

Tegenwoordig zijn er gehandicapten die sneller kunnen rennen dan degene die wel allebei de benen nog bezitten. Dan is het niet raar om te bedenken dat in de nabije toekomst protheses sterker en mobieler zijn dan de normale ledematen. Gebruikers van deze moderne snufjes zijn dan sneller, sterker en hebben meerdere mogelijkheden hoe ze de prothese kunnen gebruiken.
In het filmpje wordt al gesproken over een wet die is ingevoerd omdat het te gevaarlijk werd. Deze wet verbiedt al te sterke protheses en daarom is de grootste leverancier genoodzaakt om een totale terugvordering van de verkochte producten te doen.
Een PR manager van Corpus Corp en een politie agent gaan van deur naar deur om alle protheses terug te vorderen maar niet iedereen is blij met deze actie, je kan wel zeggen: niemand is er blij mee.