Must see tv-series: HBO’s True Detective

20130912-102527.jpg

Nog niet zo lang geleden trokken de grote filmsterren hun neuzen op voor een TV klusje, acteren in films betekende dat je het gemaakt had. Hoe anders is het tegenwoordig, en dat allemaal dankzij de kabelmaatschappijen in Amerika die risico’s durven te nemen met series als Games of Thrones, Breaking Bad en natuurlijk de Soprano’s.
Het is nu aan McConaughey om zijn romantische komedies even achter zich te laten en laten zien dat hij echt kan acteren.
True Detective is het nieuwste wat HBO heeft te bieden. Detective Woody Harrelson en McConaughey zijn al 17 jaar op jacht naar een serie moordenaar die zijn slachtoffers op een heidens manier van het leven beroofd.
De trailer ziet er donker en zweterig uit. De sfeer van het warme zuiden van Amerika komt duidelijk naar voren. We hebben zo een vermoeden dat deze 8 afleveringen te weinig zijn en we gaan smachten naar meer…