[Prijsvraag] 2 Guns

2GUNS_70x100_28aug.indd

In de explosieve actiefilm 2 GUNS spelen Denzel Washington en Mark Wahlberg twee undercover agenten. Bobby Trench (Washington) is een narcotica-agent bij de DEA en Marcus Stigman (Wahlberg) werkt voor de inlichtingendienst van de marine. Ze weten echter niet van elkaar dat de ander ook undercover is.

Hun poging om bij een Mexicaans drugscartel te infiltreren en miljoenen dollars in beslag te nemen loopt compleet uit de hand. Hun superieuren ontkennen bij de zaak betrokken te zijn en ze worden allebei ontslagen. Nu ze worden gezocht door de overheid én de drugsbazen zijn ze gedwongen samen te werken om de waarheid te achterhalen en hun naam te zuiveren. Hun achtervolgers zijn er alleen niet op voorbereid dat de twee tijdens hun periode als undercover agent in het criminele circuit ook de fijne kneepjes van het vak hebben geleerd.

We mogen van Universal Pictures een aantal ontzettende toffe2 Guns-portemonnees met een coole 2 Guns Cap weggeven. Dus wil je in aanmerking komen voor de portemonnee en cap dan moet je het juiste antwoord geven op de volgende vraag:

Welke echt bestaande drugsbaron had zoveel geld, dat er elk jaar 1 miljoen dollar werd opgegeten door de ratten en daar niets van merkte?

Microsoft Word - Proef UPI Portemonnee 21082013.doc

Stuur je goede antwoord op naar magazine4geeks@gmail.com en vergeet niet je adres gegevens mee te sturen

2 GUNS draait vanaf 26 september in de bioscoop.

creditline: ©2013 Georgia Film Fund Fifteen, LLC and Universal Pictures