Short film: Blinky TM

20130913-212802.jpg

We hebben er vaak over gehoord en nu hebben we het maar toch eens naar gekeken. Blinky is een korte film uit 2011 en is geregisseerd door Ruairi Robinson. De film gaat over een zoon die een robot als speel vriendje voor Kerst krijgt. Zoals al het speelgoed gaat ook Blinky vervelen en zoonlief reageert zijn frustratie over het constante geruzie door zijn ouders, af op het robotje.
Wij kregen in ieder geval heel veel medelijden met dit lieve ijzeren mannetje.

Dat gevoel van medelijden duurde niet lang…

Het is ook weer een goed gemaakte short en Robinson heeft al diverse aanbiedingen op zak. Als eerste presenteert hij zijn nieuwe volwaardige film The Last Days on Mars en er hij wordt ook in verband gebracht met het de reallife versie van Akira.

Hoe dan ook is Blinky TM het kijken waard…