Jurassic Park 4 wordt Jurassic World met eerste beelden?

20130914-211724.jpg

Van de week is bekend geworden dat het nieuwe deel in de Jurassic Park franchise, Jurassic World gaat heten. De film zal in 2015 uitkomen en in 3D wordt het gefilmd. We dachten dat we alles al gezien hadden in de vorige delen, dino’s die het park ontsnapten, dino’s die zichzelf konden voortplanten en ontsnapte Dino’s die in bewoonde wereld stampij schopten. Misschien focust dit deel wel op de vliegende pterodactyls? Wat blijkt nu, we waren niet de enige die aan die vliegende hagedissen dacht.

Het filmpje werd getoond tijdens de afgelopen Star Wars Celebration beurs in Duitsland. Ian McCraig is verantwoordelijk voor het filmpje, hij is ook degene die Darth Maul’s bekende uiterlijk verzon. Of dit nu een presentatie was om Steven Spielberg en Kathleen Kennedy warm te maken of beelden waren van een videogame die niet in productie ging, Joost mag het weten. Het ziet er gewoon cool uit…

Misschien is het toch meer dan we dachten, want het originele filmpje was van het net gehaald en wij moesten zoeken naar een kopie. Dat hebben we gelukkig gevonden maar kijk het snel want we hebben het vermoeden dat deze versie er straks ook van afgehaald gaat worden.