Star Wars spin-off films voor Boba Fett en Han Solo

20130915-210408.jpg

De geruchtenstroom over Star Wars deeltje zeven is al een tijdje aan de gang maar wat weten we nu echt? Het enige wat we echt weten is dat er een nieuwe trilogie opkomst is. Naast de trilogie heeft Kathleen Kennedy bevestigd dat er ook stand-alone films gemaakt gaan worden die afspelen in het Star Wars universum.
Volgens de eerste geruchten zouden deze films gaan over Han Solo, Boba Fett en zelfs Yoda himself en waarschijnlijk gaan er meer volgen. De Han Solo, Boba Fett en Yoda spin-offs zou de origin stories behandelen.

Dit laatste nieuws komt rechtstreeks van het filmmagazine Variety. Hoofd Financiële zaken Jay Rasulo van Disney heeft vermeld dat een “origin story” film elk jaar uit zou komen nadat Star Wars VII zijn première heeft gehad. Op dit moment zijn Lawrence Kasdan en Simon Kinberg druk bezig met het ontwikkelen van deze stand alone films.

Nu is het natuurlijk de vraag: Welke character uit de Star Wars universum zal zijn eerste zelfstandige film krijgen. Als we geld moeten inzetten dan zetten we alles op Han!

En weer hebben we dan een nieuwe vraag: Wie gaat Han Solo dan vertolken?

Zo veel vragen en zo weinig antwoorden, Rasulo maakt het ook niet echt makkelijk als hij uitspraken doet als “The sky’s the limit. There’s incredible flexibility. It’s an unbelievable palette to create from.”

Van welke character uit de Star Wars trilogie zou je een stand alone willen zien?