Han Solo gespot op Mercurius!

20130920-003055.jpg

Okay, je kan er alles van maken maar er werken bij NASA nu eenmaal veel Star Wars liefhebbers en degene die de foto als eerste onder ogen had heeft waarschijnlijk geschreeuwd:”HOLY SHIT, IT’S HAN SOLO IN CARBONITE!” Zelf zien wij de Venus van Milo in dit figuur terug maar ach, wie zijn wij?
De NASA sonde heeft de foto geschoten van de planeet Mercurius. De Messenger sonde heeft als taak de grond oppervlakte van Mercurius in kaart te brengen. Toch heeft NASA een officieel persbericht hierover uitgegeven:

If there are two things you should remember, it’s not to cross a Hutt, and that Mercury’s surface can throw up all kinds of surprises. In this image, a portion of the terrain surrounding the northern margin of the Caloris basin hosts an elevated block in the shape of a certain carbonite-encased smuggler who can make the Kessel Run in less than twelve parsecs.

Zo, dat was dan weer een nutteloos feitje die we de wereld in geholpen hebben. We doen het graag…