[Animaandag] Toy Story of Terror Teaser

20130921-144505.jpg

Pixar gaat voor het eerste een TV-special presenteren. Natuurlijk gaan ze dat doen met de bekende serie als Toy Story. Gelukkig maar want alle andere Pixar films zijn uitgesteld. Deze Toy Story of Terror wordt getoond deze oktober op het Amerikaanse kanaal ABC.
Het half uur durende aflevering heeft Halloween als thema. De groep komt er achter dat Potato head vermist is ennatuurlijk gaan Woody en de gang gelijk op zoek. Zo begint het avontuur die de groep onder andere langs een spookachtige motel brengt. Pixar kennende zal er diverse knipogen naar de horrorgenre bevatten.

De originele voice cast, van Tom Hanks tot Tim Allen, Joan Cusack, Don Rickles, Carl Weathers, Wallace Shawn en Toy Story 3’s Timothy Dalton en Kirsten Schaal zijn terug om alle characters te voorzien van stemgeluid.