Godzilla verpest de Comic-Con teaser

20131004-205246.jpg

Twee jaar geleden, Legendary Pictures liet fantastische test teaser zien van Gareth Edwards’ Godzilla film op Comic-Con. Na zelf het filmpje bekeken te hebben kunnen we goed voorstellen dat de Comic-Con bezoekers enthousiast waren. Nu kun je hetzelfde video filmpje bekijken en het is zeker de moeite waard ondanks dat Godzilla steeds door de voice-over heen gromt.
Wat je te zien krijgt komt niet voor in de uiteindelijke film maar je krijgt wel een indruk van hoe de stemming en sfeer zal zijn. Op dit moment is Edwards klaar met filmen en zit in de laatste fase van het editten. Wij hebben er al zin in!

De acteurs die de overgrote Hagadis tegen gaan komen zijn Aaron Taylor-Johnson, Ken Watanabe, Elizabeth Olsen, Juliette Binoche, David Strathairn en Bryan ‘Heisenberg’ Cranston.
http://dai.ly/x15jxso