Luke Skywalker Lightsaber Replica in de aanbieding…

20131015-082309.jpg

De voorraad van Entertainment Earth is weer aangevuld en de Lightsaber van Luke Skywalker is weer te koop. Natuurlijk gaat het niet om de originele versie die gebruikt werd in Return of the Jedi episode, maar om een replica.

Dit is een 110 cm lange replica van de groene Lightsaber die Luke hanteerde tegen Darth Vader en heeft realistische power-up en down lichteffecten en natuurlijk is het voorzien van het herkenbare Lightsaber geluid. De geluiden worden voortgebracht bij bewegen en zodra er iets geraakt wordt, ook bij ruste is de welbekende buzz te horen.

Het zwaard is ook voorzien van een standaard om het in je kamer ten toon te stellen en dit alles bij elkaar kost maar $124,99 dollar exclusief verzendkosten. Ben je geïnteresseerd, dan kun je de Lightsaber bestellen als je op deze link klikt.

20131015-083645.jpg

Productomschrijving volgens de site:

– “An elegant weapon from a more civilized time.”
– Fully functioning lightsaber replica from the Star Wars saga.
– Luke Skywalker’s sword features a green blade, plus authentic lights and sounds.
– Includes display stand!
There’s no better weapon for slaying Sith Lords! This Luke Skywalker Force FX Lightsaber Replica from the Star Wars saga features durable die-cast metal parts that look and feel like the real thing! Its sturdy, green, polycarbonate blade is permanently attached to the hilt and features realistic power-up and power-down glowing light effects. The lightsaber also includes digitally recorded and motion-sensor-controlled authentic sound effects such as power-up, power-down, idle, movement sounds, and clash sounds. It’s a wonderful find for clever collectors and great fun for very lucky kids! Requires batteries, not included. Measures about 43-inches long.

Age: 18+
Size: 43-inches long
Batteries Included: No
Battery Type: 3 x AAA