[Prijsvraag] World’s End speciale voorvertoning…

image004

Na Shaun of the Dead en Hot Fuzz keren Simon Pegg, Nick Frost en regisseur Edgar Wright terug voor de absolute afsluiter van hun trilogie: THE WORLD’S END. In deze actie-comedy overtuigt Gary King (Simon Pegg) vier van zijn jeugdvrienden om een kroegentocht te ondernemen in hun geboorteplaats. Hun doel is twaalf kroegen te bezoeken met The World’s End als laatste bestemming. Na een aantal bizarre gebeurtenissen in het kleine stadje is het de vraag of ze de avond zullen overleven.

Verder met o.a. Martin Freeman, Paddy Considine, Eddie Marsan en Rosamund Pike

Het is er uiteindelijk toch van gekomen dat het derde deel in de trilogie van de samenwerking tussen Pegg en Frost, in de Nederlandse bioscopen gaat verschijnen. In eerste instantie zou deze komische horror gelijk uitkomen op DVD. Nu mogen wij van Geek Magazine kaarten weggeven voor de speciale voor vertoning op dinsdag 12 november in Amsterdam om 19:30 uur. 

Je kunt dus kans maken om als eerste van Nederland de film te zien, het enige wat je hoeft te doen een mail te sturen naar: magazine4geeks@gmail.com 

Vanaf 14 november in de bioscoop

www.theworldsend.nl

www.facebook.com/TheWorldsEndNL