Alternatieve Amazing Spider-Man 2 kostuums

spidey 1

Zelf zijn wij altijd net zo gecharmeerd geweest van het originele rood en blauwe pak als het zwart-witte. Andere interpretaties hebben ons nooit mogen bekoren. Vooral toen Todd McFarlane verantwoordelijk werd voor het tekenen van de comic serie kwam pas echt de kracht van het kostuum naar voren. Todd zorgde ervoor dat het originele rood-blauwe pak weer terugkeerde nadat Spidey jaren lang in het zwarte pak vertoefde, wat later natuurlijk Venom bleek te zijn. Ook wijzigde Todd een paar key-feutures aan het pak, namelijk de ogen waren groter dan ooit en de weblijntjes in het pak waren fijner. Gelukkig heeft Marc Webb goed naar de comic gekeken en de ogen van het pak vergroot ten opzichte van het eerste deel.

Toch hebben ze meerdere kostuums uit geprobeerd en wij zijn blij dat geen van deze pakken gebruikt zijn.

Spidey 3spidey 2

De film versie van Amazing Spider-Man:

50603-bezig-mogelijke-titels-voor-amazing-spiderman-2-uitgelekt

En dan nu de comic versies:

rood-blauwzwart-wit