Millennium Falcon 1:1 nagebouwd voor Star Wars VII

20131130-141452.jpg

Er gaan geruchten in het rond dat J.J. Abrams een jongensdroom heeft gerealiseerd, namelijk het 1:1 schaalmodel bouwen van de Millenium Falcon. Nu blijken de geruchten misschien wel waar te zijn en Yahoo berichtte dat het ruimteschip zelfs al af is. Volgens Yahoo zou alles buiten de set zijn gebouwd en naar de Pinewood studio’s in Engeland in delen zijn overgebracht. Niet alleen de buitenkant is na gebouwd maar ook het interieur is helemaal overgenomen.

Ons vermoeden is dat het schip van Han Solo in meerdere films zal gaan voorkomen want waarom zou je al dat geld en tijd erin steken voor een enkele film.

Nu dat de franchise over genomen is door Disney, zou het straks mogelijk zijn om daadwerkelijk in de Millenium Falcon rond te lopen in één van de pretparken?