Weggeblazen van de Amazing Spider-Man 2 trailer!

Andrew Garfield

Hebben jullie gezien wat we gedaan hebben met de titel? Weggeblazen…Vandaag hebben we de ergste storm van het jaar en Spider-Man oogt alsof hij is weggeblazen… Afgezien van dit flauwe grapje presenteren wij wel de nieuwe trailer van het vervolg op ‘The Amazing Spider-Man’.  Zelf waren wij niet ontzettend enthousiast over het eerste deel, voornamelijk omdat wij een reboot onnodig vonden en dat de rechten in bezit van Sony moesten blijven. De ware reden waarom het verhaal opnieuw wordt verteld…

Maar deze trailer ziet eruit hoe ik Spider-Man en Peter Parker altijd al had voorgesteld. And don’t get me started about the bigger eyes on Spipdey’s suit… De acteurs die nu meespelen geven ons ook hoop. Oscar winnaar Jamie Foxx en Oscar genomineerde acteurs als Paul Giamatti kiezen niet zomaar een film uit, het moet iets extras bieden voordat zij hun namen eraan verbinden.

Dus onze verwachting is dat dit wel een goed Spider-Man gaat worden. THE AMAZING SPIDER-MAN 2 draait vanaf 24 april 2014 in de Nederlandse bioscopen, in 3D en IMAX 3D.

Well done Web-head!

906429 - The Amazing Spider-Man 2 906429 - The Amazing Spider-Man 2unnamed (2)