Nieuwe Trailer van de SyFy serie: Helix

20131214-112914.jpg

Een nieuwe sci-fi thriller van Ron D. Moore komt eraan. Je zou meneer Moore kunnen kennen van series als Star Trek en Battlestar Galactica reboot want daarmee heeft hij onze Geekradar aangezet.
In januari 2014 gaat zijn nieuwe serie op Syfy channel in premiere en tot zover ziet het er veelbelovend uit. Een onderzoeksteam op Antarctica is bezig met experimenten met nieuwe virussen en dat kan natuurlijk nooit goed gaan. De ondertitel alleen geeft al aan dat het verschrikkelijk fout gaat: Play God, Pay the Price. Of deze is ook een duidelijke: “We’re not just breaking international laws. We’re screwing with the laws of nature”.

Hoe dan ook oogt als een The Thing-stijl virus dat op het punt staat uit te breken. Let wel, wij hebben het dan altijd nog over The Thing uit 1982!