Spider-Man nieuws en een nieuwe trailer…

20131214-104435.jpg

Deze week zijn er aardig wat nieuwtjes omtrent onze vriendelijke muurklimmer de wereld in gekomen. Niet alleen is bekend geworden dat er een deel 4 in de planning zit en dat Andrew Garfield nog niet zijn handtekening onder dat contract heeft gezet.
Maar ook ander en nog opmerkelijker nieuws is, is dat de vijanden van Spider-Man een eigen spin-off film krijgen, Venom en de Sinister Six krijgen een stand alone film. Venom zou waarschijnlijk in het vierde deel naar voren komen en de Sinister Six zal in deel drie het gevecht met Spinnenman aangaan. Diverse easter eggs zijn in de aankomende film gestopt.
Ook is er een nieuwe trailer waarin je meer nieuwe beelden te zien krijgt en dat is altijd leuk!

En mocht je toevallig naar New York gaan voor het oud en nieuw feest op Times Square, let dan even op want Spider-Man zal zijn opwachting maken en zelfs langs zoeven…

20131214-110418.jpg