[Prijsvraag] Paranormal Activity: The Marked Ones

70100 teaser PA marked onesPARANORMAL ACTIVITY: THE MARKED ONES is een spin-off van de Paranormal Activity franchise. De film gaat over een Latijns-Amerikaanse familie in een arme buurt in Oxnard, Californië. De twee beste vrienden Jesse en Hector ontdekken dat Jesse’s buurvrouw vreemd gedrag vertoont en gaan op onderzoek uit. Wanneer Jesse wordt ‘gebeten’ in zijn slaap blijft er een teken achter op zijn arm en wordt het langzaam duidelijk dat hij bezeten is…

strong>Wij van Geek Magazine mogen van Universal Pictures unieke en exclusieve

Phone camera afstandsbediening en smartphone lens kit verloten onder onze lezers. Natuurlijk dien je daar wel wat voor te doen. Wil je in aanmerking komen voor deze prijs, beantwoord dan de volgende vraag:

Hoe wordt een klopgeest ook wel genoemd?

Stuur je antwoord en gegevens op naar magazine4geeks@gmail.com en maak kans op deze leuke prijs.

PATMO_Merch_remote PATMO_Merch_3in1lens

PARANORMAL ACTIVITY: THE MARKED ONES draait vanaf 2 januari a.s. in de bioscoop.

http://www.paranormalactivitythemarkedones.nl
http://www.facebook.com/paranormalactivitynl