Vergeet Valentijnsdag, House of Cards start met het tweede seizoen…

20140107-174218.jpg

Netflix heeft net aangekondigd dat het tweede seizoen van de politieke drama serie, House of Cards, begint op veertien februari. Dat is wel even slikken want het is dezelfde dag als Valentijnsdag. Wat nu te doen…
President Obama geeft al aan dat het naast Game of Thrones zijn favoriete tv serie is, hoe kunnen we dit dan opzij zetten voor een diner met je vriend(in)? Zeker na het zien van de trailer zijn we enthousiaster dan ooit. Tevens dient deze serie ook als een hele goede overbrugging naar het vierde seizoen van Game of Thrones in Maart.
Maar nu terug naar wat te doen op Valentijnsdag…”liefje, wordt het niet eens tijd om gewoon een avondje romantisch thuis te blijven. We leven al zo langs elkaar heen…lekker wijntje, toastjes en een goed glas wijn. Voetjes op de bank en lekker even tv kijken”
Dit gaat ons lukken…