Game of Thrones Seizoen 4 Preview

Natuurlijk maak je tijd voor alles wat er met Game of Thrones te maken heeft. En HBO heeft alweer iets lekkers uit de kast gehaald, namelijk een ruim 13 minuut durende preview van het aankomende seizoen. Voor degene die seizoen 3 nog niet heeft gezien is dit een no-go! Deze preview bevat aardig wat spoilers, dus je bent gewaarschuwd…

Zoals wij het nu kunnen beoordelen zit Tyrion Lannister aardig in de knel en is zijn zus de veroorzaker van al die problemen. Jamie Lannister heeft toch een zwak voor zijn kleine broertje en probeert hem een handje (snap je ‘em) te helpen. Nieuwe characters die geïntroduceerd gaan worden en dat was hard nodig want al die lege plekken moeten opgevuld worden. Ook zit er weer een trouwerij aan te komen maar dat belooft een wat rustig feestje te gaan worden. Ook zijn de draakjes van Daenerys aardig gegroeid en hebben duidelijk hun zinnen gezet op de Ijzeren troon… Spannend!!

We gaan nu niets meer verklappen het is aan jullie om verlekkerd naar je monitor te gaan kijken…