Niets mogen ontvangen voor Valentijn? Wij verbeteren je humeur…

We hebben het niet echt vaak over games en apps. De reden daarvoor is heel simpel, anderen kunnen het veel beter en wij spelen niet elke game die uitkomt. Maar soms komt er iets langs dat wij erg kunnen waarderen.
In een eerder bericht hebben we het al gehad over de game ‘Dumb Ways to Die’, een leuke app die te verkrijgen is in de AppStore. Wat deze game zo leuk maakt is niet de game play, maar eerder de animaties en de verschillende manieren hoe zij aan hun einde komen.

Dit alles om op de metro perrons mensen erop te attenderen dat ze beter moeten opletten wat ze doen. Alles is grappig aan deze campagne, en nu speciaal voor Valentijnsdag komen ze met een nieuw filmpje dat er weer schattig uit ziet.

Dus voor al diegene die geen leuke dag hebben gehad gisteren bieden wij hier een filmpje dat je humeur zou kunnen verbeteren… Natuurlijk ook voor diegene die een top nacht gehad hebben…