Wraak is het thema van de nieuwe Game of Thrones trailer…

Wraak is het thema van deze trailer. Ook deze trailer, net als die daarvoor, belooft veel goeds voor het aankomend seizoen. Veel personages zinnen op wraak waaronder Arya Stark, zij heeft haar lijstje compleet gemaakt met King Joffrey, Cersie, Tywin en Melisandra, de vrouw in het rood. Natuurlijk heeft Jon Snow ook het laatste nieuws gehoord over het huwelijk van zijn broer en zoekt nu naar gerechtigheid.

Daenerys meldt even tussendoor dat ze zich eindelijk gaat gedragen als een echte koningin en zal vanaf seizoen 4 haar taak vervullen, oftewel ze zal gaan regeren. De titel van deze trailer is Valar Morghulis, wat betekend: alle mannen moeten sterven. Ons vermoeden is dat bepaalde mannelijke personages moesten slikken toen ze deze zin lazen in hun script.

Hadden wij al gemeld dat we er zin in hebben?