Zelf strikkende Nike schoenen uit Back to the future wordt realiteit?

Alle media hebben hier waarschijnlijk al over bericht, maar wij kunnen natuurlijk ook niet achter blijven. Het grote nieuws is eindelijk daar, want volgens de Back to the Future toekomst kunnen wij volgend jaar genieten van zwevende skateboarden.
Nu hebben we daar nog niets over gehoord maar de voorbode is wel in het nieuws: de zelf-veter-strikkende-schoen van Nike komt eraan. Althans volgens Nike ontwerper Tinker Hatfield gaat het gebeuren.
De schoenen waren al een keer te koop. Dit was in 2011 waar Nike 1500 exemplaren heeft gemaakt ten behoeve van de Michael J. FOX foundation. Alles zat erop en eraan, een lichtgevende Led Panel, Nike logo dat ook licht geeft en een batterij die deze lichten vijf uur brandend hield. Enige nadeel, het bevatte niet de Power Laces technologie als in Back to the Future II.
Was het nieuws over zwevende auto’s maar zo hoopgevend als de schoenen…

20140217-230307.jpg

20140217-230311.jpg