Waarom hadden wij deze rugzakken niet op school???

Aaah, als we weer jong zouden zijn dan zouden we het toch iets anders aanpakken. Om te beginnen je kleding die je aan had toen je nog naar school ging. Hoe bad-ass zou je eruit hebben gezien als je zo een draken rugzak op je rug had…

Je zou meteen alle respect van het schoolplein krijgen. Het is echt een uniek design en eentje die je niet vaak tegenkomt. Sterker nog je zal deze rugzakken ook niet meer tegen kunnen komen want het komt uit 2009 en is niet te koop. Het ontwerp is gedaan door Bob Basset workshop. Volgens ons hadden ze hier veel geld mee kunnen verdienen, voornamelijk vanwege de Draken gekte die eraan zit te komen met het vierde seizoen van Game of Thrones. Want zeg nu zelf, een draak op je rug is nog altijd stoerder dan een wolf…

dragon-backpack-3 dragon-backpack-2 dragon-backpack-4 dragon-backpack-1